Categories
Interiors Residential

Apartment in Maroussi

An opening in the wall between kitchen and living room gave this apartment its ‘extra something’.


+Apartment in Maroussi

An opening in the wall between kitchen and living room gave this apartment its ‘extra something’.

From the kitchen side the furniture under the opening features extra storage space and can be used as a breakfast area when equipped with appropriate stools.

On the living room side the TV, other appliances and low furniture may be placed.

The black marble of the living room and the wooden floors in the bedrooms were refurbished and obtained their original fresh finish.


Architectural design and supervision of construction:
Elena Exarchopoulou
Panos E. Gerakakis

Apartment’s area: 54,00m² (581,00ft²)
Completion of construction: 2020